Palvelut

palvelut

muutoksen
avaimet

Innovaatiotohtorin palvelut sopivat kaikenkokoisille organisaatioille. Startti auttaa toimintaympäristön mahdollisuuksien ja haasteiden ymmärtämisessä. Sprintti auttaa merkityksen määrittelyssä ja tavoitteiden asettamisessa. Lisäksi tohtorin palveluvalikoimaan kuuluvat hallitustyö, ekosysteemin orkestrointi, kumppanien sitouttuaminen tai tutkimusyhteistyö.

Tohtorin Palvelut

Yhteistyö
uudistumisen moottorina

Startti

Startti sopii kaikenkokoisille yrityksille. Se on noin tunnin puheenvuoro, joka auttaa hahmottamaan toimintaympäristöä uudella tavalla ja etsimään uusia näkökulmia strategiatyöhön. Startti herättelee johtoryhmiä ja hallituksia juuri sopivasti.

Sprintti

Strategiasprintti on noin 6 viikon projekti, jonka aikana määritellään menestyksen kannalta keskeiset teemat ja niihin liittyvät tavoitteet. Sprintti luo edellytykset strategian toimeenpanolle ja asiakkaiden, työntekijöiden ja kumppaneiden sitouttamiselle.

Tohtori palveluna

Kun tarvitaan tukea esimerkiksi uudistumisessa, hallitustyössä, yhteistyökumppaneiden sitouttamisessa, ekosysteemin orkestroinnissa tai vaikkapa tutkimusprojektin toteutuksessa tohtori räätälöi sopivan paketin juuri tarpeidesi mukaisesti.

Kiinnostuitko palveluistani - Innovaatiotohtori Sari Kola

Kiinnostuitko?

Otathan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinun organisaatiollesi sopiva kokonaisuus.

The ART of Leading and Creating IMPACT

Ecosystem Handbook

Ecosystem Handbook on kirjoitettu yrittäjille, pienten ja keskisuurten yritysten ja suuryritysten johtajille ja julkisille toimijoille. Se on käytännönläheinen opas  kaikille ekosysteemeissä työskenteleville, jotka haluavat oppia ja kehittää yhteistyökykyään.

Tutustu kirjaan ja materiaaliin sivustolla EcoststemHandbook.com

Ecosystem Handbook